dijous, 10 de febrer de 2011

URAPAC-UPA és la teva organització agraria

La veritable alternativa de progrés per als professionals de l’agricultura i la ramaderia de Catalunya

www.urapac-upa.cat

URAPAC-UPA és el sindicat que treballa pel futur de l’agricultura familiar a Catalunya, perquè les Administracions i els mercats reconeguin el valor del nostre treball, per aconseguir, d’una vegada per sempre, preus justos per als nostres productes.

URAPAC-UPA és una organització formada per homes i dones amb àmplia trajectòria professional i amb experiència en el sector agrícola i ramader.

El treball d’URAPAC-UPA a Catalunya es veu reforçat, a més, per la seva integració en UPA (Unió de Petits Agricultors i Ramaders), la qual cosa garanteix presència i força a Espanya i a Europa.

Els professionals de l’agricultura i la ramaderia necessitem interlocutors forts, que tinguin decisió i recolzament per defensar els nostres interessos i els objectius comuns de la majoria de companys i companyes del sector agrari català:

•La millora de la qualitat de vida i renda de les explotacions agràries familiars.
•Aconseguir mercats transparents, acabar amb l’especulació i no vendre els nostres productes per sota del que costa produir-los.
•Aconseguir un repartiment més just de les ajudes europees.
•Afavorir l’organització econòmica dels diferents sectors i produccions.
•Confiar en la força de la unió i apostar per un cooperativisme modern, que generi treball i riquesa al món rural.
•Millorar la qualitat de les produccions i afavorir la competitivitat.
URAPAC-UPA és l’organització que defensa a la dona rural i que recolza la integració de la joventut en l’activitat agrària.

URAPAC-UPA proposa solucions, negocia i, quan l’acord no és possible, es mobilitza per defensar les nostres reivindicacions. Així hem aconseguit en els últims anys importants millores en fiscalitat i seguretat social agrària; i en normativa sobre mercats, amb l’impuls als nous Codis de Bones Pràctiques Comercials i l’impuls als contractes interprofessionals entre productors, indústria i distribució.

Perquè es reconegui el valor del nostre treball

Per aconseguir preus justos pels nostres producteswww.urapac-upa.cat